Opleidingen.

Kroon & Amstel.

Bij Kroon & Amstel geloven wij in mogelijkheden. Daarom beschikken wij over ons eigen opleidingscentrum. Dankzij onze opleidingen kunnen onze medewerkers hun vaardigheden en kwaliteiten verder ontwikkelen, waardoor nog meer deuren voor hen opengaan.

We zijn er trots op dat we een groot aanbod aan diverse opleidingen aanbieden. Zowel theoretische als praktische trainingen zijn mogelijk. Deze worden verzorgd door onze eigen trainers of door externe specialisten waar wij mee samenwerken. Alle opleidingen die wij aanbieden zijn VCA gecertificeerd. Dankzij deze opleidingen hebben onze medewerkers de kans om autorisaties en certificaten te behalen. Veel opleidingen zijn zelfs gratis of anders zeer scherp geprijsd.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom bieden we bij Kroon & Amstel opleidingen aan op verschillende locaties. We zorgen er altijd voor dat de trainingen gegeven worden in prettige ruimtes waar de trainees zich goed kunnen concentreren. Daarnaast bieden we ook diverse “on the job” trainingen die helemaal zijn afgestemd op de specifieke vereiste vaardigheden van bepaalde praktijksituaties. Tijd voor ontwikkeling!

Ambachtelijk werk.

Bij Kroon & Amstel leiden wij je an een baan met echte ambacht. Wij bieden je een VCA opleiding en een EHBO opleiding aan en zorgen ervoor dat jij veilig en snel aan het werk kan gaan.

Receptie opleiding.

Voor de ideale kantoorbaan, de juiste opleiding. Wij bieden je diverse opleidingen voor communicatievaardigheden en cursussen voor de desbetreffende programma’s die gebruikt moeten worden. Daarnaast bieden we je ook een VCA opleiding en een EHBO opleiding aan en zorgen ervoor dat jij veilig en snel aan het werk kan gaan.

 

Groenvoorziening

Samen met jou maken wij onze stad weer groener. Wij bieden je een VCA opleiding en een EHBO opleiding aan en zorgen ervoor dat jij veilig en snel aan het werk kan gaan.

We werken voor 20+ blije klanten en meer dan 250 tevreden uitzendkrachten.

Kroon & Amstel gelooft erin dat samenwerking de sleutel is tot succes. Hiermee helpen wij met het vinden van de juiste match tussen u en uw (tijdelijke) medewerkers. Een aantal bedrijven gingen u voor: