Opdrachtgevers & Partners.

Ieder voor zich is een druppel,

samen zijn we een oceaan!

Kroon & Amstel Group gelooft erin dat samenwerking de sleutel is tot succes. Hiermee helpen wij met het vinden van de juiste match tussen u en uw (tijdelijke) medewerkers. Wij leveren een compleet dienstenpakket aan, waarmee wij u behoefte met kwalitatief en goed getraind personeel voorzien. Wij handelen snel en zitten bovenop elke opdracht, zodat u snel wordt geholpen.

Wij zijn een snelgroeiende organisatie. Met onze dochterondernemingen als Kroon & Amstel Facility Services, Kroon & Amstel Beheer, Kroon & Amstel Bouwgroep, Kroon & Amstel uitzendbureau en Kroon & Amstel Social Return hebben wij ons nationaal als internationaal weten te bevestigen. Wij werken met de nieuwste recruitment systemen en werken met een handelswijze waarmee wij zowel nationaal als internationaal inzetbaar zijn. Het is als opdrachtgever van Kroon & Amstel Group goed om te weten dat onze medewerkers VCA en EHBO gecertificeerd zijn. Wij zijn aangesloten bij de NBBU. Daarnaast houden wij ons bezig met MVO ondernemen en zijn wij een erkend leerbedrijf. Hiermee willen wij u graag aantonen dat wij een betrouwbare partners zijn voor u.

Personeel nodig? Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u behoefte aan personeel zo snel mogelijk kunnen vervullen.

We werken voor 20+ blije klanten en meer dan 250 tevreden uitzendkrachten.

Kroon & Amstel gelooft erin dat samenwerking de sleutel is tot succes. Hiermee helpen wij met het vinden van de juiste match tussen u en uw (tijdelijke) medewerkers.