Missie.

Missie.

Samen bouwen we jouw toekomst.

Werk is een essentieel onderdeel van het leven. Wij geloven dat al één persoon met de juiste baan de wereld weer een beetje mooier maakt. Daarom bemiddelen wij tussen mensen die werk zoeken en mensen die werknemers nodig hebben. Dit doen we door beide partijen met elkaar in verbinding te brengen, continu op zoek naar weer een perfecte match.

Om onze missie na te streven is een goede samenwerking van belang. Ons team beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebben doelstellingen die de kern zijn van een goede samenwerking. Wij zijn een effectieve organisatie die bestaat uit mensen met verschillende kwaliteiten en persoonlijkheden die dagelijks beide kanten van de tafel gelukkig maken en hiermee onze doelen behalen. Samenwerken met zowel de opdrachtgever als met de kandidaat is van belang om een succesvolle en langdurige relatie met elkaar aan te gaan.

We werken voor 20+ blije klanten en meer dan 250 tevreden uitzendkrachten.

Kroon & Amstel gelooft erin dat samenwerking de sleutel is tot succes. Hiermee helpen wij met het vinden van de juiste match tussen u en uw (tijdelijke) medewerkers.