Over Kroon & Amstel

Thuis, op elke werkplek.

Kroon & Amstel Group is een Amsterdams bedrijf dat zich specialiseert in het vinden van de juiste match tussen werkzoekenden en diverse branches. Dit doen we zowel voor geschoolde als ongeschoolde krachten. Dankzij ons eigen opleidingscentrum is er veel mogelijk. Kroon & Amstel bemiddelt actief in verschillende sectoren, waaronder ambachtelijk werk, groenvoorziening, schoonmaak, techniek, receptie en beveiliging.

Onze opdrachtgevers waarderen onze passie en persoonlijke aandacht. Wij werken met een uniek bedrijfsmodel waarin flexibiliteit op nummer één staat. Hierdoor kunnen wij de kosten voor onze opdrachtgevers laag houden en tegelijkertijd onze medewerkers de houvast geven waar zij recht op hebben.

Dagelijks maken wij beide kanten van de tafel blij met de juiste matches. Een baan die goed bij je past is essentieel voor een gelukkig leven. En daar helpen wij graag een handje in!

Onze missie

Samen bouwen we jouw toekomst.

Werk is een essentieel onderdeel van het leven. Wij geloven dat al één persoon met de juiste baan de wereld weer een beetje mooier maakt. Daarom bemiddelen wij tussen mensen die werk zoeken en mensen die werknemers nodig hebben. Dit doen we door beide partijen met elkaar in verbinding te brengen, continu op zoek naar weer een perfecte match.

Kroon & Amstel is de plek voor al uw HR-oplossingen. Wij richten ons op organisaties die continu behoefte hebben aan werknemers. Niet alleen in een bepaald seizoen, maar ook op dagelijkse basis.

Bekijk onze vacatures
Ons team

Samen staan wij sterk.

Ons team bij Kroon & Amstel Group bestaat uit allemaal enthousiaste toppers. Iedereen in ons team is gepassioneerd en gelooft in het vinden van de juiste match tussen organisaties en personeel. Wij hebben dan ook ruimschoots ervaring in de uitzendbranche.

Onze toppers staan dagelijks weer voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Kroon & Amstel? Neem gerust eens contact met ons op. We horen graag van je!

Ons concept

Win & win.

Waar het bij Kroon & Amstel om gaat? Wij werven enthousiaste werkzoekenden, brengen hun kwaliteiten in kaart, verzorgen opleidingen voor extra scholing en vinden zo de juiste match binnen een organisatie.

Onze medewerkers zijn dus allround inzetbaar voor vele verschillende branches. Denk hierbij aan groenvoorziening, schoonmaak, techniek, beveiliging, et cetera. Ook kunnen zij worden ingezet voor verschillende periodes en verschillende organisaties.

Niet alleen wij zijn zo flexibel, onze opdrachtgevers zijn dat ook. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en onze medewerkers kunnen volop aan de slag. Win-win!

Speciaal voor u

Samenwerken met Kroon & Amstel?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.