Voor opdrachtgevers

Altijd en overal.

Kroon & Amstel helpt met het vinden van de juiste match tussen u en uw (tijdelijke) medewerkers. Wij leveren een compleet dienstenpakket aan, waarmee wij u behoefte met kwalitatief en goed getraind personeel voorzien. Wij handelen snel en zitten bovenop elke opdracht, zodat u snel wordt geholpen.

Kroon & Amstel is een snelgroeiende organisatie. Met onze dochterondernemingen als Kroon & Amstel Facility Services, Kroon & Amstel Beheer, Kroon & Amstel Bouwgroep, Kroon & Amstel uitzendbureau en Kroon & Amstel Social Return hebben wij ons nationaal als internationaal weten te bevestigen. Wij werken met de nieuwste recruitment systemen en werken met een handelswijze waarmee wij zowel nationaal als internationaal inzetbaar zijn.

Het is als opdrachtgever van Kroon & Amstel goed om te weten dat onze medewerkers VCA en EHBO gecertificeerd zijn. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Daarnaast houden wij ons bezig met MVO ondernemen en zijn wij een erkend leerbedrijf. Hiermee willen wij u graag aantonen dat wij een betrouwbare partners zijn voor u.

Personeel nodig? Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u behoefte aan personeel zo snel mogelijk kunnen vervullen.

Social Return is het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  • De kans om opnieuw naar uw werkzaamheden te kijken.
  • Werkzaamheden efficiënter en tegen lagere kosten invullen.
  • Bijdrage leveren aan sociale doelstellingen.

1,5 miljoen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Iedereen die langer dan 3 maanden buiten het reguliere arbeidsproces is gevallen valt onder de doelgroep voor social return. Dat kan zijn om diverse redenen zoals: ontslag, faillissement werkgever of privé-omstandigheden. Daar zit een veelvoud aan kwaliteiten bij. Wij geloven dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft en helpen u graag de geschikte medewerker te vinden.

Voor welke aanbestedingen geldt Social Return?

Bij elke aanbesteding voor werken en diensten boven € 200.000 is het verplicht social return mee te nemen in de aanbesteding. Het vertrekpunt is om bij deze aanbestedingen gemiddeld 5% van de aanneemsom, of 10% van de loonsom in te zetten voor het creëren van werkgelegenheid.

Waarom Social Return?

Het doel van social return is ervoor zorgen dat een investering door de overheid ook een sociale winst (return) oplevert. Gemeenten vinden het belangrijk dat haar opdrachtnemers een bijdrage leveren aan het behalen van sociale doelstellingen. Hierbij ligt het accent op werkgelegenheid van mensen die een uitkering ontvangen of mensen met een andere afstand tot de arbeidsmarkt.

Welke doelgroepen vallen onder Sociale Return?

Alle werkzoekenden die ingeschreven staan bij het UWV Werkbedrijf als werkzoekend of anderszins een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

KROON & AMSTEL o.a. samen met:

De diensten van Kroon & Amstel

UITZENDEN

Met uitzenden vervullen wij u behoefte als het gaat om personeelsvraagstukken. Naast het verzorgen van personeel verzorgen wij ook de personeelsadministratie en plannen wij ons personeel in (roosteren). Zo hebben wij zicht in welk personeelslid bezig is met een nieuwe opdracht en kunnen wij u op korte termijn goed personeel aanbieden zonder een gebonden arbeidsovereenkomst.

WERVING & SELECTIE

Wij richten ons op het leveren van professionals. Nadat wij een selectie hebben gemaakt van de kandidaten zorgen wij ervoor dat wij de juiste kandidaat plaatsen op de juiste opdracht. Wij selecteren ons personeel door meerdere rondes te houden in de sollicitatie procedure en aan de hand van verschillende testen die een beter beeld geven over de competenties en vaardigheden van de desbetreffende kandidaat. Uiteindelijk trekken wij de referenties na, zodat wij er zeker van zijn dat de kandidaat die wij voor ons hebben de juiste kandidaat voor onze opdrachten is.

PAYROLLING SYSTEEM

Kroon & Amstel kent een specialisatie als een gaat om payrolling. Het bijhouden van loonadministratie, premies, pensioenen, werkgeversrisico’s en of verzekeringen voor uw personeel zijn veel tijd eisende werkzaamheden. Deze tijd kunt u beter gebruiken voor uw core business. Het uitbesteden van deze werkzaamheden kunt doen aan een betrouwbare partner die maandelijks zonder zorgen veel tijd bespaart. Wij, Kroon & Amstel zijn zo een partner.

OPLEIDING

De opleidingen van Kroon & Amstel zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij werken uitsluitend met professionelen die deskundig te werk gaan om ons personeel goed op te leiden voor de opdrachten die wij krijgen. Wij bieden verschillende opleidingen aan zoals opleidingen voor groenvoorziening, kwaliteitswerkzaamheden, bouwprojecten, gastheer/vrouw of receptie opleidingen.  Hier helpen wij ons personeel met man en kracht bij, zodat zij de opdrachten van onze opdrachtgevers goed weten te vervullen. Al ons personeel is VCA en EHBO gecertificeerd.

Samenwerken met Kroon & Amstel?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.